Onderhoud

Elke auto dient jaarlijks onderhoud te krijgen, ook uw auto. Met dit jaarlijkse onderhoud behoudt uw auto zijn optimale conditie en voorkomt u problemen onderweg.

Voor het onderhoud hanteren wij de landelijke adviesprijzen, zo weet u vooraf waar u aan toe bent en heeft u géén verrassingen achteraf.

 

Mochten wij tijdens het uitvoeren van het onderhoud defecten of gebreken ontdekken, zullen wij uw toestemming vragen voordat wij tot reparatie overgaan. Zonder uw toestemming voeren wij géén extra werkzaamheden aan uw auto uit.

Iedere Opel ontvangt na de onderhoudsbeurt van ons het Opel Assistance Plus certificaat, een mobiliteitsgarantie die geldig is in heel Europa. Dit is ongeacht de leeftijd en kilometers van uw auto.Voor meer informatie.

 

Seizoencheck?
Nog niet aan onderhoud toe, maar wel veilig op vakantie of veilig de winter door? Maak dan een afspraak voor een seizoencheck (wintercheck, zomercheck). Wij controleren uw auto dan op de meest essentiële punten zodat u zonder zorgen op reis kunt.

 

APK is geen onderhoud!
APK is een wettelijk verplichte veiligheidkeuring waarbij de auto, na goedkeuring, voldoet aan een aantal minimum veiligheidsvereisten. APK is dus wat anders dan onderhoud. Regelmatig onderhoud & controle van uw auto is daarom noodzakelijk. U voorkomt er onnodige reparaties mee en bovendien is het beter voor de veiligheid van u en uw inzittenden. Een voorbeeld: als de auto goed remt op de remmentestbank wordt de auto hierop niet afgekeurd, ook al zijn de remblokken vrijwel versleten. De uitslag van de remmentestbank is dus geen garantie dat de remmen nog een tijdje veilig en probleemloos blijven werken, het is alleen een momentopname.

 

De Opel 10+ Service: Speciaal voor oudere Opels
Wij besteden graag tijd en aandacht aan elke Opel. Dus ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar. Daarom ontvangt u 20% korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij ons laat repareren of onderhouden.Klik hier

 

U kunt een afspraak maken voor het laten uitvoeren van onderhoud en/of service via telefoonnummer 0523-6540300523-654030

 

​Onze vestiging(en)

Meer info

​Klanttevredenheid