Zoals in de persconferentie is aangekondigd zijn de maatregelen vanaf 28 november aangescherpt. Per 14 december zijn deze maatregelen verlengd. Ook voor Autobedrijf Juurlink betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij nog steeds op de eerste plaats.

Zijn wij geopend of niet?

Onze werkplaats en receptie zijn geopend tot 17.30 uur. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak. Op deze manier reguleren wij het aantal bezoekers. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt via onze Werkplaatsplanner of 0523-654030, keuze 2. Voor kleine zaken blijft u natuurlijk ook zonder een afspraak van harte welkom. Het is niet toegestaan zich in de werkplaats te bevinden. Wij verzoeken u plaats te nemen in onze wachtruimte.

Onze showroom is gesloten voor vrije inloop. Uw afspraak kan helaas niet doorgaan in de vorm zoals we gewend zijn. Wél mogen wij u buiten ontvangen, ons showroomterrein is vrij toegankelijk. Daarnaast zijn proefritten en afleveringen vanaf eigen terrein toegestaan en willen we ook de alternatieve mogelijkheden met u bespreken, zoals video-bellen of bezoek op locatie bij u thuis. Neem contact op met uw verkoopadviseur  of stuur een mail naar: Klantcontact@juurlink.nl. Ook voor het bezoek aan ons bedrijf buiten geldt: Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een concrete afspraak.

Is het wel veilig om langs te komen?

In deze tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om onze vestiging te bezoeken. Wij kunnen u echter verzekeren dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om uw gezondheid te beschermen.

Onze bedrijf volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In onze vestiging hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Ook in de werkplaats nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Daarnaast zijn eventuele medewerkers met lichte klachten geacht thuis te blijven. Mocht u zelf ook klachten hebben dan willen we u ook verzoeken om niet langs te komen. We kunnen in dit geval al uw vragen online en per telefoon beantwoorden.

Ik kan niet langskomen, maar ik heb een vraag of wil meer informatie

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Uiteraard kunt u alle informatie raadplegen op onze website, maar mocht u liever persoonlijk contact hebben, dan zijn onze verkoopadviseurs tevens online en per telefoon bereikbaar: Geert Degenhart kunt u bereiken op: 06-86804669, Kerwin Jansen op: 06-86889848. Hebt u een I-Phone, dan kunt u video bellen, of eventueel via Whatts app chatten. Zij zullen u met alle plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Voor onze werkplaats en magazijn afdeling kunt u bellen met ons rechtstreekse nummer: 0523-654030, keuze 2 en 3.

En met de online configuratiemodule kunt u direct digitaal uw gewenste auto samenstellen en bijvoorbeeld uw private-leasecontract volledig online aanvragen.

Ik heb een auto gekocht, hoe zit het met levering?

Wij mogen uw auto nog steeds afleveren. Ook hiervoor dienen wij u buiten te ontvangen. Aangezien de levering van uw nieuwe Opel sterk afhankelijk is van het moment waarop en het type auto dat u besteld heeft, willen we u vragen contact met ons op te nemen; wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken. Op dit moment ondervinden fabrikanten helaas nog steeds de gevolgen van schaarste van enkele componenten, wat van invloed kan zijn op een afwijkende en daarmee langere levertermijn van uw auto.

Ik wil een nieuwe of gebruikte auto kopen, hoe doe ik dit?

U kunt naar ons showterrein komen. Heeft u een auto gezien naar uw wens en wilt u meer informatie over deze auto? U bent van harte welkom. Bij voorkeur maakt u vooraf een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en bent op het afgesproken tijdstip met 2 personen van harte welkom. Wij hanteren de 1,5 meter regel en ontvangen u buiten. Daarnaast is In overleg is veel mogelijk. Zo kunnen wij via video-bellen u de auto demonstreren en kunnen wij u via mail een financieel voorstel maken. Ook hebben we de mogelijkheid om u thuis te bezoeken met de auto van uw interesse. (Vraag naar de voorwaarden en condities)