Het veilige gevoel van een persoonlijk assistent onderweg.En tekenfilms kijken op de achterbank!

Opel OnStar

Handig! Op afstand de deuren van uw auto ont- en vergrendelen.
Hoeveel kilometer kan ik nog rijden? Hoe zit het met de bandenspanning? En waar heb ik mijn auto geparkeerd? De OnStar Smartphone app is de afstandsbediening van uw auto en geeft u antwoord met één druk op de knop waar en wanneer u maar wilt. Ook kunt u de portieren automatisch op afstand vergrendelen en ontgrendelen. En als u dicht genoeg bij uw auto staat, kunt u op afstand de claxon en verlichting bedienen, zodat u de auto gemakkelijker kunt vinden.

Laat uw ook inspireren door OnStar:

Kantoor in de auto of tekenfilms kijken op de achterbank.
Connectiviteit wordt sowieso steeds belangrijker, ook in de auto. Hoe handig is het om tussen twee afspraken door even snel de mail bij te werken op een parkeerplaats? Of altijd online uw muziek te kunnen streamen? OnStar biedt namelijk ook 4G Wi-Fi aan in de auto. U zult versteld staan wat een verschil een krachtige Wi-Fi maakt. Ook wanneer uw hele familie in de auto zit. Uw kinderen zullen het fantastisch vinden om online te kunnen gamen of lekker rustig naar hun favoriete tekenfilm te kunnen kijken op de achterbank. En dat is meteen weer fijn voor u!

4GWi-Fi ook op de camping in Spanje.
Bovendien heeft u ook 4G Wi-Fi in het buitenland, vrijwel overal in Europa. Ideaal dus voor de lange rit door Duitsland, Frankrijk of op de camping in Spanje. Tot wel 7 apparaten tegelijk kunnen gebruik maken van deze Wi-Fi hotspot.