UW MOBILITEIT TEN TIJDE VAN CORONA Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel.

Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

Daarom geven we u in dit artikel antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft.Zijn wij geopend of niet?

Onze showroom is  geopend. Gezien onze bezetting door het werken in ploegen en de snelle ontwikkelingen adviseren we uw bezoek aan onze showroom of werkplaats telefonisch even aan te kondigen, zodat u er zeker van kunt zijn dat onze medewerkers direct voor u klaar staan. U kunt ons bereiken op: 0523-654030


Is het wel veilig om langs te komen?

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u echter verzekeren dat ons Opel dealernetwerk alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft getroffen om uw gezondheid te beschermen.

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Ook in de werkplaats nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Daarnaast zijn eventuele medewerkers met lichte klachten geacht thuis te blijven. Mocht u zelf ook klachten hebben dan willen we u ook verzoeken om niet langs te komen. We kunnen in dit geval al uw vragen online en per telefoon beantwoorden.


Ik kan niet langskomen, maar ik heb een vraag of wil meer informatie

We zijn op verschillende manieren bereikbaar indien u niet naar de showroom kunt komen. Uiteraard kunt u alle informatie raadplegen op onze website, maar mocht u liever persoonlijk contact hebben, dan zijn onze verkoopadviseurs tevens online en per telefoon bereikbaar: Geert Degenhart kunt u bereiken op: 06-86804669, Kerwin Jansen op: 06-86889848. Hebt u een I-Phone, dan kunt u video bellen, of eventueel via Whatts app. Zij zullen u met alle plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto.

En met de online bestelmodule kunt u direct digitaal uw gewenste auto samenstellen en bijvoorbeeld uw private leasecontract volledig online aanvragen.


Ik heb een nieuwe auto besteld, hoe zit het met levering?

Aangezien de levering van uw nieuwe Opel afhankelijk is van het moment waarop en het type auto dat u besteld heeft, willen we u vragen contact met ons op te nemen; wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken. Op een later tijdstip kunnen we u op de hoogte brengen omtrent de details van uw bestelling. 


Mijn auto heeft reparatie / een servicebeurt nodig, kan ik gewoon langskomen?

Wij zijn vooralsnog gewoon geopend. Wij werken in 2 ploegen van 07.00 uur tot 19.00 uur, hiermee hopen wij de wachttijd en de continuïteit voor u te waarborgen. Wilt u liever uw auto laten halen door één van onze medewerkers? Neemt u contact met ons op voor een afspraak. Samen zullen we door de mogelijkheden lopen voor reparatie/service afgestemd op uw persoonlijke situatie. 


Ik wil een nieuwe of gebruikte auto kopen, hoe doe ik dit?

Natuurlijk kunt u naar onze showroom komen, alwaar we u graag helpen bij het uitzoeken/samenstellen van uw nieuwe Opel.

Mocht u nu niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om uw nieuwe Opel aan te schaffen. U kunt gebruik maken van de telefoonnummers zoals hierboven vermeld.

Daarnaast kunt u direct online uw nieuwe auto bestellen indien u een private lease contract wenst af te sluiten. Met onze online bestelmodule stelt u simpelweg eerst uw auto samen waarna u direct uw private lease contract kunt aanvragen.  


Is levering aan huis mogelijk?

Heeft u een auto gekocht/besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Wij nemen contact met u op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele levering aan huis.