Acquire

Nieuwe Mokka

Advies rijklaarprijs vanaf € 26.999 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Mokka

Vanaf € 26.999

of € 375 /mnd via Opel Private Lease

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Opel Mokka!

EXTERIEUR /

De nieuwe Mokka valt niet alleen op door zijn atletische, dynamische looks, maar belichaamt in elk aspect de nieuwe designfilosofie van Opel. Dit is het autorijden van de toekomst in zijn mooiste, meest pure vorm.

ONGEKEND STIJLVOL /

De Mokka ziet er vanuit elke hoe indrukwekkend uit. Elke lijn, elk detail - van de stoere grille aan de voorzijde tot de ultraslanke LED®-achterlichten - is ontworpen om de perfecte combinatie van dynamiek en baanbrekende functionaliteit te bieden.

INTERIEUR /

De opwindende lijnen van de carrosserie van de nieuwe Mokka zijn nog maar het begin. Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt.

Bestel jouw nieuwe Mokka direct online via Opel Private Lease

Online bestellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Profiteer van 4 jaar garantie en 4 jaar gratis onderhoud

Stel samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de Corsa-e

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X Hybrid

Ontdek de nieuwe Grandland X Hybrid