Header Image 0
Persoonlijke aandacht
Sterk in alle merken
Officiëel Opel dealer
Allround mobiliteitspartner
whatsapp.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

EV & hybride onderhoud

Bij aanschaf van een nieuwe elektrische Opel kun je rekenen op een hoge servicekwaliteit inclusief negen beloften: 2 jaar algehele fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking en 8 jaar/160.000 km fabrieksgarantie op de batterij en het behoud van ten minste 70% van de oorspronkelijke capaciteit.

Zorgeloos rijden dankzij 24/7 Opel Pechhulp. Bij onze e-Expert met speciaal opgeleide monteurs en specifiek gereedschap is jouw elektrische Opel in goede handen. Tevens kunnen wij alle vragen over de elektrische auto beantwoorden. Opel biedt een compleet assortiment van gecertificeerde laadsystemen voor jouw elektrische Opel, die geplaatst worden door erkende installatiebedrijven. Je krijgt van Opel altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden. Verder kun je rekenen op productverbeteringen, waaronder gratis navigatie-updates, zodat je optimaal van het rijden kunt genieten. Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud wordt de batterij bijgeladen. Een afspraak voor onderhoudswerkzaamheden is ook eenvoudig online te maken. Na elk werkplaatsbezoek wordt jouw Opel netjes gewassen.

Content Image 2

Gespecialiseerde autotechnici

Elektrische en hybride auto’s, ook wel e-voertuigen genoemd, vergen een ander soort onderhoud dan auto’s met een benzine- of dieselmotor. Hybride auto’s hebben weliswaar ook nog een (compacte) verbrandingsmotor aan boord, bij elektrische (EV) auto’s gaat het alleen nog maar om elektrische componenten zoals accu’s, oplaadsystemen en elektromotoren.

Deze technieken stellen nieuwe eisen aan monteurs. Vanwege de complexe elektronica, maar ook in verband met de hoge elektrische spanning die nodig is voor dit soort aandrijfsystemen. Ook zijn elektrische auto’s meestal uitgerust met een systeem dat remenergie omzet in elektrische stroom(regeneratief remmen). De monteurs bij Juurlink hebben hiervoor een specifieke opleiding afgerond en nemen regelmatig deel aan opvolgtrainingen. Hierdoor wij gecertificeerd voor het werken aan elektrische en hybride voertuigen. Kortom: Ook met uw elektrische auto kan u terecht bij Autobedrijf Juurlink.

Plan werkplaats afspraak

Morgen Internet - Zorgeloos website