Acquire

Opel onderhoud.lekker duidelijk en geen verrassingen achteraf.

opel-onderhoud

Met Opel Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Echt, altijd! We laten u vooraf weten wat we in de werkplaats gaan doen. Ook als de monteur extra werk tegenkomt. En nee, daarvoor hoeft u niet bij ons in de wachtruimte plaats te nemen. U kunt met de monteur meekijken, gewoon vanaf uw mobiel. Zo weet u precies om welke onderdelen het gaat en kunt u in overleg met de monteur bepalen of u het wilt laten vervangen of repareren. U bepaalt! 

INZICHT IN KOSTEN
Het op afstand kunnen meekijken met de monteur voorkomt onaangename verrassingen achteraf. U kunt namelijk direct met de monteur overleggen en krijgt inzicht in de kosten. Bovendien krijgt u bij een standaard onderhoudsbeurt een gratis APK én gratis Pechhulp. 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • We laten vooraf weten wat het kost.
  • Komt de monteur meer werk tegen, dan nemen we eerst contact op.
  • Kijk op uw telefoon mee met de monteur en bepaal zelf wat we vervangen of moeten repareren.
  • Al bij een standaard onderhoudsbeurt krijgt u een gratis APK en gratis Pechhulp.
  • Alle informatie over uw Opel staat overzichtelijk op myOpel.
  • Alleen door Opel getrainde monteurs werken aan uw auto.
  • Er wordt gewerkt met Opel originele onderdelen zodat kwaliteit gegarandeerd is.


 


Lekker duidelijk onderhoudsabonnement
Het grote voordeel van het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement is: het is lekker duidelijk. Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van je nieuwe Opel. Je kunt zelf kiezen wat je in je Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Daar betaal je een vast bedrag per maand voor en geen cent meer. Lekker duidelijk.